Garageport brf eskilstuna

Anlita leverantörer för renoveringar

Sitter du med i en styrelse för en bostadsrättsförening? Då har man ansvaret för fastighetens alla renoveringar.
Detta kan er bostadsrättsförening renovera:

  • Fasaden. Tänk vad en fasadrenovering gör för hela fastigheten. Det höjer definitivt värdet på fastigheten och gör den också mer attraktiv för alla dem som vill sälja sin bostadsrätt.
  • Taket. Att ha ett tätt tak nästan är det viktigaste. Ingen vill ha dropp från taket. Det är rena rama mardrömmen, att ha nederbörd från taket inomhus. Bättre saker kan man önska sig!
  • Garaget. Har ni garage till er bostadsrättsförening? Då kan ni behöva renovera garaget.

Det allra bästa är om ni kan anlita leverantörer som har som erbjudande om att hjälpa just bostadsrättsföreningar.

Anlita leverantörer att renovera åt er

Ska ni renovera fönster, så kan ni leta efter en leverantör som levererar fönster och som erbjuder sig att montera och renovera fönster. Ska ni renovera fasaderna på era fastigheter så är även det ett stort projekt som kan kräva stora resurser. Om ni behöver renovera garagen i er fastighet glöm inte att även renovera garageportarna. Annars blir det en jättestor skillnad mellan den renoverade fasaden och de gamla garageportarna. Det snyggaste är ju i så fall att renovera garageportarna på samma sätt som ni renoverar fasaden. Om garageportarna är utslitna så kan ni köpa nya garageportar och sedan måla dem i samma färg som fasaden.

Renovera garagen invändigt

Invändigt i ett garage så kan ni behöva måla om garagegolvet eller kanske installera nya laddningsstationer för laddning av elbilar och byta garagedörrar. Som alla vet är det väldigt viktigt med säkerheten, så att inga obehöriga kommer in och stjäl bilar eller som bara vill förstöra dem. Då behöver ni skaffa riktigt bra lås på garagedörrarna. Det går bra att bara förstärka garagedörrens karm, eller ansluta ett vaktbolag som ska vakta garaget, med inbrottslarm under vissa tider. Tänk då på att alla boende måste larma av när de ska in till garaget under vissa tider på dygnet.