totalentreprenad Farsta

Att våga anlita en totalentreprenör

Varför ska man anlita en totalentreprenad? Undrar du vilka fördelar det finns med totalentreprenad? Nedan har vi sammanfattat de viktigaste.

Äganderätt

I den traditionella konstruktionsmodellen saknas det ansvar för projektet som helhet. När det gäller totalentreprenad definieras det dock ett tydligt ansvar för hela projektet.

Ett enda mål

Alla intressenter har samma mål under design och konstruktion och arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål.

Kostnadstransparens

Med den traditionella konstruktionsmetoden finns det nästan ingen kostnadstransparens under designstadiet. Det är viktigt att den som du anlitar alltid ser över sina kostnaderna under projekteringen och innan du planerar för att se till att det inte finns några otäcka överraskningar.

Tidslinje

För att förenkla den alltför komplicerade traditionella modellen och göra kommunikationslinjer enklare är totalentreprenad betydligt effektivare än den konstruktionsmetoden.

Byggbarhet

Med totalentreprenad planeras varje projekt i samråd med våra professionella team från början och undviker därför långa diskussioner mellan arkitekten och konstruktionsteamet på plats för att lösa tekniska problem och potentiell omdesign.

Kostnadseffektivitet

På grund av driftsfördelar är konstruktionskostnaderna vanligtvis lägre än typiska arkitekturavgifter eftersom de kompenseras mot byggkostnaderna.

Totalentreprenadföretaget brukar planera och utföra varje projekt med ett engagemang för kvalitet och en stark nivå av professionalism som våra kunder förtjänar och se till så att deras bygge blir färdigt i tid och inom budget.

Här kan du läsa mer om en totalentreprenör som jobbar i Farsta: totalentreprenad-stockholm.net/totalentreprenad-i-farsta

Genom att låta en enda entreprenör sköta både projektering och konstruktion eliminerar du potentiella kommunikationsstrul mellan projektören och byggaren och förenklar därmed byggprocessen, vilket gör det lättare för entreprenören att leverera ditt projekt i tid och hålla sig inom preliminära budgetramar.

Tjänster

Från början till slut brukar en totalentreprenör möta alla behov direkt. Sedan är det bara att slappna av och låta dem sköta allting från planering, budgetering och skiss till själva konstruktionen.